Landsskatteretten åbner i Silkeborg – det gør Skattesagsadvokaterne også!

Lørdag, november 18, 2017 Skrevet af:
Senest ændret Lørdag, 18 november 2017 15:54

Det har indtil nu kun været muligt at afholde retsmøder i Landsskatteretten i København.

Det har medført urimelige, og i nogle tilfælde, betydelige, ekstraomkostninger for skatteydere i Jylland og dele af Fyn.

Jeg har længe agiteret for, at dette ikke er rimeligt, og til skade for retssikkerheden, da jyske skatteydere påføres ekstraomkostninger til deres sag, i forhold til skatteydere bosat tættere på Landsskatteretten.

Det var derfor en meget glædelig nyhed, da det for nyligt blev kommunikeret ud, at der fra d. 1. januar også vil være mulighed for at afholde retsmøderne i Silkeborg.

Det er en mulighed vi i høj grad vil benytte os af hos Skattesagsadvokaterne, da det er omkostningsbesparende for vores klienter, og det er i den forbindelse besluttet at flytte vores filial fra Vejle til Silkeborg, således at vi er så tæt på Landsskatteretten, som muligt.

Det giver endnu bedre vilkår for vores klienter, i form af lavere udgifter, og højere serviceniveau, da vi nu har kontor ca. 2 km. fra den lokalitet, hvor retsmøderne afholdes i Silkeborg, og i øvrigt på tilsvarende vis er lokaliseret tæt på Landsskatteretten i København.

Det viser styrken i at åbne for retsmøder i det jyske – omkostningerne til skatteyderne falder, hvilket styrker retssikkerheden, som vi alle ønsker.

Så mangler vi blot at få sagsbehandlingstiderne ned, da de nu har nået et niveau, som er helt urimeligt.

Læst 6950 times

Praktiske informationer:
Advokat (H)
Indehaver, skattepartner

Skattesagsadvokaterne ApS
www.skattesagsadvokat.dk

tsa@skattesagsadvokaterne.dk 

Skriv en kommentar