skattesag - gratis vurdering af din sag?

Mandag, februar 20, 2017 Skrevet af:
Senest ændret Mandag, 20 februar 2017 11:01

Hos Skattesagsadvokaterne tilbyder vi, som mange andre, en gratis vurdering af din sag.

Men vi er kommet til at tænke på, hvad der egentlig ligger i en gratis vurdering – gratis for den der modtager vurderingen, eller gratis for den der giver den?

Og lad os være helt ærlige. En gratis vurdering, hvor den der foretager den gratis vurdering, ikke lægger hovedet på blokken for sin vurdering, men er sikker på at få fuldt salær uanset udfaldet af sagen, ser vi ikke som en gratis vurdering.

Hos Skattesagsadvokaterne er vi ikke bange for vores vurderinger. Vurderer vi, at din sag skal vindes, ja så står vi ved vores vurdering, også hvis vi tager fejl. Det betyder ikke, at vi garanterer, at du vinder din sag. Det kan ingen, men det betyder, at vi lægger hovedet på blokken med vores salær, hvis vi skulle tabe.

Men, lad os igen være ærlige. Vi fører ikke din sag gratis, hvis vi taber, da det at få sagen prøvet i sig selv har en værdi. Den værdi har vi sat til kr. 5.000 inklusive moms. Men det er så omvendt også din maksimale risiko i forhold til vores salær, hvis vi skulle tabe en sag vi har vurderet vi skulle vinde – og dette gælder uanset hvor mange timer, vi anvender på sagen. Med andre ord. Vurderer vi, at din sag skal vindes, og taber vi sagen, skal du alene betale kr. 5.000 til os.

Dette gælder dog alene sager i det administrative klagesystem. Skal sagen for domstolene, skal du ud over de 5.000 kr. til os betale retsafgift, berammelsesafgift, og omkostninger til Kammeradvokaten.

Men du kan altså være sikker på, at vurderer vi, at din sag skal vindes, og vi tilbyder at føre den på ovennævnte vilkår, ja så er det en vurdering, der holder i retten – ellers er der to tabere i din sag, dig og os.

Du skal omvendt være forberedt på, at spørger du os, vil du opdage, at skattesager ofte ikke er sort – hvide. Og vurderer vi ikke, at din sag er en oplagt vindersag, ja så kan du være sikker på, at vi siger det – vi har nemlig ikke råd til andet! Det er din garanti for en reel vurdering af din sag.

Til gengæld kan du også være sikker på at få et godt tilbud på din sag, hvis vi vurderer, at det ikke er en oplagt vindersag, men dog en sag, hvor der er en fair chance for at vinde.

Så ved du under alle omstændigheder, om det er en sag, der er værd at føre.

Ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte:

Tobias Stenkær Albrechtsen Partner, advokat (H) Mobil 25 14 8377 Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læst 2022 times

Praktiske informationer:
Advokat (H)
Indehaver, skattepartner

Skattesagsadvokaterne ApS
www.skattesagsadvokat.dk

tsa@skattesagsadvokaterne.dk 

Skriv en kommentar