Skattesagsadvokaterne inviterer til online erfagrupper

Mandag, maj 11, 2015 Skrevet af:
Senest ændret Tirsdag, 12 maj 2015 12:53

 

Som noget nyt, og os bekendt ikke set tidligere i DK, vil Skattesagsadvokaterne ApS i efteråret opstarte en række online erfa-grupper i relation til grundlæggende skatte og momsproblem-stillinger samt skattestrafferetlige problemstillinger.

Det er vores erfaring, at erfaringsudveksling og sparing er guld værd, og at udbyttet herved står i rigt mål, med den investerede tid. Det er omvendt også vores erfaring, at tiden er knap, og også ofte, for knap til at bruge halve og hele dage på erfamøder. 

Det vil vi lave om på!

Tanken er, at Skattesagsadvokaterne vil være tovholdere på indkaldelse og håndtering af er-fa-møder, der vil foregå online via Skype. Du kan således selv bestemme hvor fra i verden du vil deltage i disse erfa-møder. Møderne vil foregå 6 gange årligt, og vil kun vare én time. Du bruger således kun én time, da du undgår transport mv. Det eneste du skal have er en compu-ter, en netadgang og en Skype konto, der i øvrigt er gratis at få. Deltagelse i erfa-grupperne er ligeledes gratis.

Det er tanken, at det skal være erfa-grupper, hvor der blandt deltagerne diskuteres relevante skatteretlige problemstillinger, herunder skattestrafferetlige. Skattesagsadvokaterne er tovholder for grupperne og sørger for indkaldelse, ligesom vi naturligvis deltager på møderne og kommer med input / oplæg, foreslår temaer m.v.

Såfremt det ønskes blandt medlemmerne, vil der endvidere blive indbudt eksterne indlægs-holdere / eksperter, hvor der kan diskuteres andre juridiske spørgsmål og problemstillinger af relevans for gruppens medlemmer. Dette kan f.eks. være i forhold til erstatningsretlige spørgsmål, ansættelsesretlige spørgsmål m.v.

Det er vores tanke, at hver gruppe skal holdes på max. 10 medlemmer, og at gruppen afholder 6 onlinemøder via Skype årligt. Såfremt der er tilstrækkelig tilslutning, vil der også kunne arrangeres fysiske møder, samt halv- og heldagskurser om relevante emner.

Vi opstarter grupperne i september, og vi har et begrænset antal pladser. Hvis du allerede nu ved, at du ønsker at deltage kan du tilmelde dig på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af firmanavn, adresse, navn på deltager, e-mail og telefonnummer. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre nærmere om konceptet, eller at samarbejde herom. 

Mange hilsner

Skattesagsadvokaterne

 
Læst 1490 times

Praktiske informationer:
Advokat (H)
Indehaver, skattepartner

Skattesagsadvokaterne ApS
www.skattesagsadvokat.dk

tsa@skattesagsadvokaterne.dk 

Skriv en kommentar